Dortmund verlengt tot de zomer van 2020 met Kagawa

14 juli 2017, 11:05

Peter Bosz kan nog lange tijd over Shinji Kagawa beschikken. Borussia Dortmund heeft het contract van de Japanse aanvallende middenvelder namelijk opengebroken en verlengd tot de zomer van 2020. Dat heeft BVB, niet geheel ontoevallig, aangekondigd op de eerste dag van de Azië-trip van de club.

Kagawa is 28 jaar, maar geldt als een van de meest ervaren spelers in de selectie van Dortmund. De 88-voudig international van Japan (27 goals) speelt sinds 2010 bij de Duitse topclub, die hij tussen 2012 en 2014 wel even verruilde voor Manchester United. Tot dusver kwam de Japanner tot 127 Bundesliga-wedstrijden (36 doelpunten en 33 assists) voor Dortmund. In de andere competities speelde hij ook nog 57 duels (achttien goals).

"BVB voelt als een familie voor mij. Met haar ongelofelijke fans heeft de club een grote plaats in mijn hart ingenomen. Ik ben heel blij dat ik kan doorgaan bij deze prachtige club, die niet alleen in een grote competitie speelt maar ook de hoogste toeschouwersaantallen ter wereld heeft", stelt Kagawa.

Op de persbijeenkomst in Tokio kwamen ongeveer 150 Japanse journalisten af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen