Januzaj tekent bij Real Sociedad, Modeste naar China

12 juli 2017, 23:34

Er is definitief een einde gekomen aan de samenwerking tussen Manchester United en Adnan Januzaj. De 22-jarige middenvelder uit België heeft woensdag een contract getekend bij Real Sociedad, zo bevestigen beide clubs. Januzaj speelde 66 officiële wedstrijden voor Manchester United en scoorde daarin vijf keer

Januzaj debuteerde in de zomer van 2013 in het eerste elftal van Manchester United en onder manager David Moyes leek hij een mooie toekomst tegemoet te gaan. Eerst Louis van Gaal en daarna José Mourinho deden minder vaak een beroep op de Belg. Van Gaal liet hem in het seizoen 2015/2016, zijn tweede jaar als manager op Old Trafford, op huurbasis vertrekken naar Borussia Dortmund. Mourinho stalde hem afgelopen jaargang bij Sunderland.

Modeste

Anthony Modeste vervolgt zijn loopbaan in China. De 29-jarige spits uit Frankrijk heeft zich verbonden aan Tianjin Quanjian. Modeste speelde twee jaar voor Köln. Afgelopen seizoen maakte hij 25 doelpunten, waarmee hij een groot aandeel had in de vijfde plek van de club in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen