Vd Maarel ziet verschil met 'Differdange': "Nu compleet"

12 juli 2017, 07:57

FC Utrecht moet donderdag aan de bak in het Europa League-duel met het Maltese FC Valletta. In de Domstad denken ze nog met afgrijzen terug aan het debacle tegen het Luxemburgse Differdange in 2013. Van de huidige selectie maakte alleen Mark van der Maarel die deceptie mee.

"Het komt vaak terug. Er wordt nog regelmatig aan gerefereerd, want het is onze laatste Europese avontuur. Dat was niet best", zegt Van der Maarel tegen FOX Sports. "Er is ons alles aan gelegen om dit niet weer te laten gebeuren. De club heeft geanticipeerd door vroeg een hoop jongens te halen. Nu kunnen we er compleet naartoe werken, dat is een wereld van verschil ten opzichte van vorige keer."

Willem Janssen zegt dat de gehaalde versterkingen rust geven. "Je weet dat er geen wisselingen meer komen. Als je in de kleedkamer kijkt, dan word je daar blij van. We hebben een goed trainingskamp achter de rug, met goede oefenwedstrijden. Ik heb er vertrouwen in dat we klaar zijn, hoewel het nog steeds vroeg in het seizoen is."

Utrecht speelt donderdag op Malta, een week later is de return.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen