Bosz heeft geduld met Götze: "Moet voorzichtig zijn"

11 juli 2017, 09:05

Mario Götze heeft na zijn metabolische stoornis weer groen licht om alles te doen, maar coach Peter Bosz springt nog voorzichtig met de aanvaller om. De Nederlander wil het rustig aan doen met de international van Duitsland, omdat hij er lange tijd uit is geweest.

"Mario is lang ziek geweest en heeft daarom vijf maanden niet getraind. Ik ga hem nog niet brengen. Het is nog te vroeg. Met deze dingen moet je voorzichtig zijn", zegt Bosz over Götze. De trainer doelt op het oefentreffen met Rot-Weiss Essen, dat voor vanavond (dinsdag) gepland staat.

Sportief directeur Michael Zorc sluit zich aan bij de woorden van Bosz. "We moeten nog niet te veel verwachten, het is inderdaad nog vroeg. Hij heeft een zware tijd achter de rug. Toch ziet het er veelbelovend uit. We zijn hoopvol gestemd voor de komende maanden", aldus Zorc.

Zorc liet zich ook uit over de start van Bosz bij Dortmund en is zeer positief over de opvolger van Thomas Tuchel. "We zitten pas op vier dagen trainen, maar je kan zien dat hij zeer bewust bezig is en het overzicht op de selectie krijgt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen