Heerenveen boekt dankzij Veerman zege op Nordsjaelland

8 juli 2017, 21:22

Voor sc Heerenveen is de eerste serieuze oefenzege van het seizoen binnen. FC Nordsjaelland werd met 3-2 verslagen. Henk Veerman was belangrijk voor de ploeg van Jurgen Streppel door twee van de drie doelpunten voor zijn rekening te nemen.

Heerenveen kwam al na vijf minuten op achterstand door een treffer van Mathias Jensen. Nog voor rust viel de gelijkmaker via Michel Vlap. Na de pauze liep het een stuk beter bij de Friezen. Binnen twintig minuten tekende Veerman voor de tweede en derde treffer van de thuisploeg. Tobias Mikkelsen maakte nog de aansluitingstreffer voor de Denen, maar daar bleef het bij. 

Halsteren-ADO Den Haag

Ook ADO Den Haag boekte zaterdag een overwinning. Op bezoek bij Halsteren werd het 2-4. ADO had een beetje hulp nodig om op voorsprong te komen. Na tien minuten viel de 0-1 uit een eigen doelpunt van de thuisploeg. Via een strafschop van Donny Gorter en een treffer van Sheraldo Becker werd de score nog voor rust uitgebreid naar 0-3. Na de pauze scoorde Tom Beugelsdijk nog de vierde Haagse treffer, maar kreeg de ploeg van Fons Groenendijk ook twee goals tegen.

TOGB-Excelsior

Excelsior boekte een 0-3 zege op TOGB. Kevin Vermeulen opende na een kwartier de score. Vervolgens waren de Rotterdammers pas in de tweede helft weer trefzeker. Twee doelpunten van Ali Messaoud leverden een 0-3 eindstand op.

RKTSV-Roda JC

Roda JC haalde zaterdag op bezoek bij RKTSV de dubbele cijfers: 0-14. Al voor rust was het 0-7 voor de bezoekers en na de pauze werden eveneens zeven treffers gemaakt. Gyliano van Velzen was goed voor een hattrick. Mikhail Rosheuvel, Dani Schahin en testspeler Marc Brasnic scoorden allen tweemaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen