Pelupessy nieuwe Heracles-captain: "Logische keuze"

Pelupessy nieuwe Heracles-captain: "Logische keuze"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 juli 2017 – Bij Heracles Almelo zal de aanvoerdersband komend seizoen om de arm van Joey Pelupessy zitten. De controlerende middenvelder is door trainer John Stegeman aangewezen als nieuwe captain na het vertrek van Thomas Bruns en Mark-Jan Fledderus.

De middenvelder is blij met zijn nieuwe rol in Almelo. "Het aanvoerderschap voelt voor mij als heel positief. Het is een mooie rol, ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik moet en mag keuzes maken voor de groep en voel daarin het vertrouwen van mijn teamgenoten", legt hij uit op de clubwebsite. "Al met al denk ik dat het een rol is die bij mij past. Ook gezien mijn positie in het veld, waar ik als middenvelder goed het overzicht heb van de dingen die voor en achter mij gebeuren."

Stegeman hoefde niet lang na te denken over wie hij als nieuwe aanvoerder wilde benoemen. "Joey was voor ons een logische keuze. Hij is hier alweer een aantal seizoenen, kent de club en heeft er de capaciteiten voor om aanvoerder te zijn. Zowel in- als buiten het veld is Joey namelijk een voorbeeldprof", looft de trainer de 24-jarige middenvelder.

Reacties

gerelateerd