Guardado bedankt PSV: "Wens dat dit team blijft winnen"

7 juli 2017, 20:04

Andrés Guardado heeft via Instagram afscheid genomen van PSV. De 30-jarige middenvelder uit Mexico verhuist deze zomer naar Real Betis Sevilla, waar hij vrijdag een contract voor drie seizoenen tekende. Guardado speelde sinds medio 2014 in het Philips Stadion.

"Er zijn niet genoeg woorden om u allemaal te bedanken, zoals u me tijdens deze drie prachtige jaren heeft behandeld", schrijft Guardado. "Dit sinds het moment dat ik naar Eindoven kwam, zonder te weten dat ik in een dergelijk prachtige stad terecht zou komen. Nu zeg ik vaarwel door een zin te kiezen die in het Philips Stadion staat: 'ons huis is uw thuis'. Dat is de manier hoe het is geweest en hoe het altijd zal zijn."

"Ik verlaat de club met enkele van de beste herinneringen die ik heb meegemaakt en met een enorme lijst van mensen die ik echt moet bedanken", vervolgt Guardado. Hij kijkt terug op zijn PSV-tijd: "Twee landstitels, twee supercups en een groep vreemden die zijn veranderd in geweldige teamgenoten, vrienden en familie. Dank u allen, en ieder van u individueel, voor de tijd die we hebben gedeeld en voor hoe mijn familie met mijzelf daarbij natuurlijk is behandeld. Mij wacht nu een nieuwe uitdaging, maar mijn grootste wens is dat dit team blijft slagen en winnen. Ik hou van je, PSV, en zal altijd bij je zijn!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen