Troost-Ekong naar Turkije, Huddersfield haalt 'Zanka'

Troost-Ekong naar Turkije, Huddersfield haalt 'Zanka'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 juli 2017 – William Troost-Ekong speelt komend seizoen, ervan uitgaande dat de medische keuring geen problemen aan het licht brengt, in de Turkse Super Lig. De 23-jarige verdediger heeft met Bursaspor een principeakkoord bereikt over een contract voor drie seizoenen. Hij komt over van KAA Gent.

Troost-Ekong is geboren in Haarleem, maar is international van Nigeria. In de zomer van 2013 plukte FC Groningen hem weg bij Tottenham Hotspur, maar het lukte hem niet door te breken bij de noorderlingen. Daarna speelde Troost-Ekong nog voor FC Dordrecht, het Noorse Haugesund en Gent. Voor laatstgenoemde club maakte hij afgelopen seizoen 598 minuten in de Belgische competitie.

Ex-PSV'er Jørgensen[/h2]

Voormalig PSV-speler Mathias Jørgensen, ook bekend als 'Zanka', verhuist naar de Premier League. De 27-jarige verdediger, tussen 2012 en 2014 actief bij de Eindhovense club, tekende vrijdag voor drie jaar bij promovendus Huddersfield Town. De Deen is afkomstig van FC Kopenhagen, waar hij voor zijn PSV-periode ook al actief was.

Reacties

gerelateerd