Swansea haalt sterkhouder Las Palmas, Dirar naar 'Fener'

Swansea haalt sterkhouder Las Palmas, Dirar naar 'Fener'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

6 juli 2017 – Swansea City heeft een aardige slag geslagen op de transfermarkt. De Premier League-club uit Wales heeft beslag gelegd op de komst van Roque Mesa. De middenvelder is voor 12,5 miljoen gekocht van Las Palmas en tekent voor vier seizoenen bij de Welshe club.

Mesa voegt zich komende maandag voor het eerst op het trainingsveld van Swansea City, dat vol met Nederlanders staat. Met Leroy Fer, Mike van der Hoorn, Marvin Emnes, Luciano Narsingh, Erwin Mulder, Kenji Gorré en Kees de Boer is er sprake van een heuse oranje enclave bij Swansea City. De 28-jarige Mesa is een concurrent voor Fer. Hij stond de afgelopen zeven jaar onder contract bij Las Palmas, met wie hij 2015 naar La Liga promoveerde.

Fenerbahçe
Ondertussen heeft Fenerbahçe een dag na de transfer van doelman Carlos Kameni nog een aankoop gepresenteerd. Nabil Dirar komt over van AS Monaco. De oud-speler van Club Brugge speelde 5,5 seizoen bij de regerend kampioen van Frankrijk.

Reacties

gerelateerd