Vitesse huurt ook middenvelder Colkett van Chelsea

7 juli 2017, 11:53

Vitesse heeft opnieuw versterking gevonden bij Chelsea. De Arnhemse club huurt Charlie Colkett voor één seizoen van de Londense club. Eerder legde Vitesse Chelsea-speler Fankaty Dabo al op huurbasis vast.

Colkett is een 20-jarige middenvelder, die door Vitesse wordt omgeschreven als 'een vaste waarde in de voetbalacademie van Chelsea'. Hij is meervoudig Engels jeugdinternational en deed al ervaring op bij de A-selecties van League One-clubs Bristol Rovers en Swindon Town.

"Ik ben er klaar voor om mijzelf te gaan bewijzen en kan niet wachten om te beginnen", aldus Colkett op de Vitesse-website. "Voormalig teamgenoten die ook bij Vitesse hebben gespeeld, zoals Lewis Baker, hebben mij verteld wat voor geweldige ervaring het voor hen is geweest. Daarnaast is het een bonus voor mij dat Fankaty Dabo hier ook speelt, met wie ik ook buiten het veld close ben."

Technisch directeur Mo Allach vult aan: "We waren nog op zoek naar een linksbenige middenvelder. Charlie is sterk in het positiespel en de passing. Met zijn komst neemt de variatie op ons middenveld toe."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen