De Guzman gaat transfer naar Bundesliga afronden

6 juli 2017, 08:44

Jonathan De Guzman heeft de zo gewenste nieuwe uitdaging in zijn carrière gevonden. De 29-jarige middenvelder gaat aan de slag bij Eintracht Frankfurt, dat de aanstaande samenwerking officieel aangekondigd heeft. De van Napoli afkomstige speler reist meteen met zijn nieuwe club af naar Verenigde Staten.

De Guzman vliegt vandaag (donderdag) met Frankfurt voor een trainingskamp naar de VS, maar de laatste plooien van zijn contract moeten nog wel worden gladgestreken. De middenvelder moet zijn handtekening nog zetten onder de verbintenis, die een looptijd tot medio 2020 zal hebben. De Guzman wordt officieel aan de pers gepresenteerd bij terugkeer in Duitsland.

De Guzman kwam na zijn periodes bij Feyenoord, RCD Mallora, Villarreal en Swansea City bij Napoli terecht. Daar begon hij prima, maar verdween hij langzaam van het podium. Uitleenbeurten bij Carpi en Chievo Verona – waar hij met rugnummer 1 speelde – waren ook niet heel succesvol. Bij Frankfurt, waar hij ploeggenoot van Sébastien Haller wordt, moet zijn loopbaan dus weer een boost krijgen.

Veertien interlands speelde De Guzman voor het Nederlands elftal. Zijn laatste 'cap' dateert echter van maart 2015, toen de Nederlander met Canadese roots zijn opwachting maakte in de met 2-0 gewonnen oefeninterland tegen Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen