Eindhoven stelt Van Leeuwen aan als nieuwe hoofdtrainer

5 juli 2017, 17:07

Wilfred van Leeuwen (44) is de verrassende nieuwe trainer van FC Eindhoven. De oefenmeester komt over van de amateurs van VVSB, dat uitkomt in de Tweede Divisie. Van Leeuwen baarde in 2016 opzien door met VVSB de halve finale van de KNVB Beker te halen. Eindhoven zocht een nieuwe trainer na het vertrek van Ricardo Moniz.

Van Leeuwen deed ook ervaring op als assistent-trainer bij Sparta en ADO Den Haag. Hij was ook eindverantwoordelijke bij Westlandia en Quick Boys. "Ik ben ontzettend blij om aan de slag te gaan bij FC Eindhoven", reageert hij op de website van zijn nieuwe werkgever. "Het is snel gegaan en VVSB gunt mij deze stap. Dit is voor mij een prachtige kans om aan de slag te gaan in het betaald voetbal. We gaan samen kei hard werken om een winnend team te worden."

"We zijn erg content dat we een geschikte, nieuwe hoofdtrainer hebben", zegt voorzitter Frans Janssen. "Wilfred is een trainer die past in ons opgestelde profiel. Met hem gaan we samen bouwen aan een nieuw, talent- en succesvol team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen