Pasveer gaat bij Vitesse de strijd aan met Room

5 juli 2017, 13:10

Vitesse heeft de komst van Remko Pasveer afgerond. De 33-jarige doelman zette woensdag zijn krabbel onder een driejarige verbintenis bij de winnaar van de KNVB Beker. Hij is afkomstig van PSV. In het verleden kwam hij uit voor FC Twente, Go Ahead Eagles en Heracles Almelo.

"Na mooie jaren bij PSV ben ik eraan toe om nog een keer vol de strijd aan te gaan om eerste doelman te worden", aldus Pasveer op de Vitesse-website. Die strijd gaat hij voeren met Eloy Room. Pasveer sprak met Peter Bosz en Hendrie Krüzen, die hij nog kent uit zijn Heracles-tijd, over Vitesse. De twee waren in het recente verleden nog werkzaam in de Gelredome.

"Zij waren vol lof over de club en de faciliteiten", vervolgt Pasveer. "Ik breng ervaring mee en weet wat er allemaal bij komt kijken om in de groepsfase van een Europees toernooi uit te komen. Ik ga met vertrouwen de concurrentiestrijd aan om een plek onder de lat te verdienen."

Technisch directeur Mo Allach van Vitesse, dat door de winst van de KNVB Beker in de groepsfase van de Europa League mag uitkomen, vult aan: "Met de komst van Remko hebben wij weer een stap gezet om kwaliteit en routine in onze as te krijgen. Remko heeft bewezen een heel stabiele doelman te zijn. Tel daarbij zijn ervaring op, ook op internationaal niveau, en hij kan van grote waarde zijn voor Vitesse."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen