Stam blij met vertrouwen: "Gaan opnieuw voor promotie"

4 juli 2017, 23:39

Jaap Stam ondertekende dinsdag een nieuw contract tot medio 2019 bij Reading FC. De manager kende een goed seizoen in het Championship en liep maar net promotie naar de Premier League mis. De Nederlander hoopt volgend seizoen zijn doel wel te bereiken.

Stam laat op de website van Reading weten dat de gesprekken over contractverlenging al liepen voor het einde van het seizoen. De manager wilde zich echter eerst volledig focussen op de play-offs, maar is blij dat er nu alsnog een akkoord is bereikt. "Ik ben iemand die perse zijn doel wil bereiken en daarom ben ik heel blij dat ik hier nu langer kan blijven. Natuurlijk was het resultaat op Wembley teleurstellend, maar daarna kwamen de eigenaren direct in de kleedkamer om te praten over het nieuwe seizoen. Ze willen enkele spelers halen om nog meer kwaliteit aan het elftal toe te voegen."

Voor Stam is het doel voor komend seizoen dan ook duidelijk: promoveren. "Hopelijk kunnen we weer zo goed presteren. Omdat het vorig seizoen goed ging, wilden de eigenaren me een nieuw contract geven. Als trainer wil ik vooruitgang boeken en blijven leren. Door hier te blijven wil ik meer kennis krijgen over de competitie en de Engelse manier van denken. Dan kan ik sommige dingen misschien net iets anders doen en kunnen we wel die stap zetten. Het afgelopen seizoen heeft daar genoeg inzichten voor gegeven", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen