Redan tekent bij Chelsea, De Guzman kan naar Frankfurt

4 juli 2017, 23:15

Het was al even bekend dat Daishawn Redan Ajax ging verruilen voor Chelsea, maar het talent heeft dinsdag officieel zijn contract ondertekend bij de Premier League-club. De zestienjarige spits besloot vorig seizoen om geen profcontract te tekenen in Amsterdam.

Redan speelde afgelopen seizoen bij Ajax Onder-17. Na zijn besluit om geen profcontract bij de club te tekenen deed trainer Gery Vink geen beroep meer op de spits. Door gebrek aan speeltijd zag hij ook het EK Onder-17 jaar aan zich voorbij gaan. Redan kon op heel wat interesse rekenen van buitenlandse topclubs, maar rondt dinsdag zijn komst naar Chelsea af. Via Instagram meldt hij zijn contract te hebben getekend.

De Guzman

Jonathan de Guzman zou dicht bij een overstap naar Eintracht Frankfurt zijn. Volgens het Duitse Kicker en Sky Sport Italia voeren de Duitsers vergaande onderhandelingen met zijn huidige club Napoli. Daar heeft de middenvelder nog een contract voor een jaar. De Guzman komt niet meer voor in de plannen van trainer Maurizio Sarri en zou daarom mogen vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen