Draxler beste speler: "Was een mooie finale met veel strijd"

3 juli 2017, 00:04

Duitsland won zondagavond de Confederations Cup ten koste van Chili. Daarnaast nam de jonge ploeg van Joachim Löw ook nog twee persoonlijke prijzen mee naar huis. Julian Draxler werd verkozen tot beste speler van het toernooi terwijl Timo Werner de meest productieve speler was.

Na afloop van de finale werd Draxler door de toernooiorganisatie gekozen tot beste speler. De middenvelder van Paris Saint-Germain begon in elk duel van Duitsland in de basis en kreeg de gouden bal uitgereikt. Zijn teamgenoot Timo Werner won de gouden schoen. De spits was met drie doelpunten en twee assists de productiefste speler. Claudio Bravo van Chili werd verkozen tot beste doelman.

Draxler was blij met de onderscheiding en de toernooiwinst. "Dit toernooi werd van te voren een beetje belachelijk gemaakt. Alsof het niet veel voorstelde. Maar dit was echt een mooie finale met veel strijd. We hebben er hard voor gevochten en deze overwinning is dan ook meer dan verdiend", stelde hij na afloop tegenover de verzamelde Duitse media.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen