Löw: "Dit zullen ze hun hele leven niet meer vergeten"

2 juli 2017, 23:30

Joachim Löw slaagde er zondag in om met Duitsland voor het eerst de Confederations Cup te winnen. In de finale was zijn ploeg met 0-1 te sterk voor Chili. De bondscoach was na afloop lyrisch over zijn jeugdige ploeg, vooral omdat niemand vooraf Duitsland echt een kans gaf.

"De jongens hebben het geweldig gedaan. Ik ben echt super trots op ze", begon de bondscoach na afloop op de persconferentie. "Voor de meesten was dit de eerste keer dat ze een finale met Duitsland speelden. Dit is iets wat deze jongens hun hele leven niet meer gaan vergeten."

 De bondscoach koos ervoor om veel onervaren, jeugdige spelers in zijn selectie op te nemen en haalt met de winst van het toernooi zijn gelijk. "Je kunt met een gerust hart zeggen dat iedereen in deze selectie de afgelopen weken een betere speler is geworden. Daarom heb ik deze jongens ook meegenomen. Om ervaring op te doen tijdens zo'n groot toernooi", stelt Löw, die uitkijkt naar het WK in Rusland. "We gaan het zien. Het zal een grote uitdaging worden om de wereldtitel te verdedigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen