Kadioglu kijkt uit naar EK: "Zo hoog mogelijk doel stellen"

1 juli 2017, 23:36

Voor Nederland Onder-19 begint op 3 juli het EK in Georgië met een wedstrijd tegen Duitsland. Ferdi Kadioglu stelt dat het jeugdige Oranje voor het hoogst haalbare gaat en hoopt dat de Europese titel haalbaar is. De middenvelder weet echter dat het lastig zal worden.

"Natuurlijk willen we het liefst Europees kampioen worden. Dat gaan we ook proberen", toont het talent van NEC zich ambitieus voor de camera van Ons Oranje. "Het zal lastig worden, maar ik denk dat het goed is om zo'n hoog mogelijke doelstelling te hebben. Duitsland en Engeland zijn grote landen met veel kwaliteit. Het zal pittig worden, maar ik denk dat Nederland ook geen verkeerd voetballand is."

Dani de Wit sluit zich daarbij aan. "We hebben wel iets aan kwaliteit ingeleverd omdat een aantal jongens met hun club mee moesten doen tijdens de voorbereidingen. Nu hebben we ook veel A-junioren erbij en die ontwikkelen zich hartstikke goed. Ik denk dat mensen veel van ons mogen verwachten", zegt de middenvelder van Jong Ajax. Oranje Onder-19 begint op 3 juli tegen Duitsland en treft daarnaast in de groepsfase nog Engeland en Bulgarije. "Je wilt je meten met de besten en ook laten zien dat je de beste bent. Dit soort tegenstanders moet je dan ook verslaan."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen