Löw tempert verwachtingen: "Zegt niets over het WK"

1 juli 2017, 21:21

Het jonge team van Duitsland maakte veel indruk op de Confederations Cup. De B-formatie van Joachim Löw wist het tot de finale te schoppen en dat maakt dat de verwachtingen rond het land toenemen in aanloop naar het wereldkampioenschap van 2018.

Löw kreeg vooraf veel kritiek toen duidelijk werd dat hij met een B-selectie aan de Confederations Cup wilde deelnemen. "Maar ik sta nog altijd achter die keuze. Dit toernooi heeft ons veel gebracht. Maar het zegt helemaal niets over het aankomende WK. Dat is nog ver weg", tempert de bondscoach de verwachtingen tijdens de persconferentie voor de finale tegen Chili. "Als je wereldkampioen wilt worden, heb je spelers van wereldklasse nodig. Nu is het de vraag of deze talenten de volgende stap kunnen zetten."

Duitsland wist in de halve finale vrij gemakkelijk van Mexico te winnen, maar Chili is volgens Löw van een heel ander kaliber. "Ze hebben een zeer ervaren ploeg, maar wij weten wat er van ons wordt verwacht. De opstelling geef ik nog niet prijs. Wel zullen er in vergelijking met de halve finale wat wijzigingen zijn", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen