Almere City verlengt contract met NEC-kandidaat De Gier

1 juli 2017, 15:41

Jack de Gier ligt langer vast bij Almere City. De Jupiler League-club besloot de optie in zijn contract te lichten. Zo staat de trainer tot medio 2019 op de loonlijst. Daarmee lijkt Almere City De Gier uit handen van NEC te houden, waar hij als topkandidaat geldt.

"Aanstaande maandag gaat met de eerste training het nieuwe seizoen officieel van start. Dit doen we met een sterke selectie, onder leiding van onze succesvolle trainer Jack de Gier", zegt algemeen directeur John Bes op de website van Almere City. "Om het vertrouwen in hem te onderstrepen hebben wij nu reeds de optie voor een extra jaar in zijn contract gelicht, waardoor Jack de komende twee seizoenen aan de club verbonden blijft."

Voor NEC lijkt dat een streep door de rekening. De Eredivisie-degradant is nog altijd op zoek naar een hoofdtrainer. De Gier stond bovenaan het lijstje. "Ik ben heel blij met het getoonde vertrouwen en ik kan niet wachten om samen de volgende stappen te zetten met deze mooie club", aldus De Gier over zijn contractverlenging bij Almere City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen