Atlético Madrid verlengt contract Saúl tot medio 2026

1 juli 2017, 12:59

Groot contractnieuws bij Atlético Madrid: de Madrilenen hebben de verbintenis van Saúl Ñíguez opengebroken en verlengd tot medio 2026 (!). De 22-jarige smaakmaker had een contract die hem tot de zomer van 2021 in de Spaanse hoofdstad hield. Een contractverlenging van deze lengte is doorgaans ongebruikelijk, en daarom extra bijzonder.

Saúl is een product van de jeugdopleiding van Atlético. Inmiddels is de middenvelder uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers van Atleti. Hij maakte de laatste weken indruk op het EK onder 21. De middenvelder kroonde zich met vijf doelpunten tot topscorer van het toernooi, waar Spanje in de finale tegen Duitsland naast de Europese titel greep.

"Ik ben erg blij, want Atlético is een familie. Er is geen betere plek om te zijn", zegt Saúl op de website van zijn club. Technisch directeur José Luis Caminero: "Saúl is een voorbeeld voor de jeugd in onze academy. Een voorbeeld van toewijding, teamwork, solidariteit en veel kwaliteit."

Daarnaast maakte Atlético bekend dat de wegen met Alessio Cerci gaan scheiden. Het contract van de spits wordt beëindigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen