Willem II vindt gewenste linksback bij Olympiakos Piraeus

30 juni 2017, 20:08

Willem II is erin geslaagd een nieuwe linksback te vinden. De Tilburgers hebben het vertrek van Dico Koppers, Guus Joppen en Derrick Tshimanga opgevangen met de komst van de Griek Konstantinos Tsimikas. De 21-jarige verdediger komt op huurbasis over van Olympiakos Piraeus.

"Nadat we afscheid hadden genomen van enkele verdedigers, had de invulling van de linksbackpositie voor ons hoge prioriteit", zegt technisch directeur Joris Mathijsen op de website van Willem II. "Kostas is een talentvolle en jonge verdediger die binnen onze beoogde speelstijl past."

Tsimikas doorstond vrijdagochtend de medische keuring. "Ik ben aanvallend ingesteld, snel en probeer kansen te creëren vanaf de linkerflank. Vanwege mijn speelstijl en het offensieve Nederlandse voetbal denk ik hier goed te kunnen aarden."

Maar de Tricolores zijn nog lang niet klaar op de transfermarkt. Mathijsen sprak eerder al de hoop uit op de komst voor vijf á zes nieuwe spelers. Zo is een rechter middenvelder ook welkom in Tilburg, en wil Mathijsen de selectie op een aantal posities dubbel bezet hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen