Zaakwaarnemer: "Sampdoria geniet voorkeur van Sneijder"

30 juni 2017, 11:10

Wesley Sneijder staat nog tot medio 2018 onder contract bij Galatasaray, maar lijkt deze zomer naar een andere club te verkassen. Sampdoria dient zich nadrukkelijk aan als optie voor de 33-jarige middenvelder. Nadat Sampdoria-voorzitter Massimo Ferrero al bevestigde dat de club uit Genua in gesprek was met Sneijder, geeft zaakwaarnemer Guido Albers aan dat deze club de voorkeur geniet bij zijn cliënt.

"Welsey wil graag naar Samp", zegt Albers in gesprek met Il Secolo XIX. "Op dit moment geniet deze club zijn voorkeur, ondanks de vele buitenlandse opties die hij heeft", aldus de belangenbehartiger, die denkt dat Sneijder het kan maken in het Stadio Luigi Ferraris. "Hij heeft altijd de harten van de fans gewonnen, waar hij ook kwam. Hij heeft nergens problemen of controverse gehad."

Sneijder liet afgelopen seizoen bij Galatasaray zien dat hij nog altijd van grote waarde kan zijn, met vijf doelpunten en vijftien assists in de Süper Lig. De oud-speler van Ajax, Real Madrid, Internationale speelde na het afgelopen seizoen zijn 131ste inteland voor Oranje, waarmee hij recordinternational werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen