Pittige opener voor Bosz, Bayern start tegen Leverkusen

29 juni 2017, 12:15

Er staat een mooi affiche voor Peter Bosz en Borussia Dortmund te wachten op de eerste dag van het nieuwe seizoen in de Bundesliga. BVB gaat in de openingsronde op bezoek bij VfL Wolfsburg, waar met Andries Jonker, Jeffrey Bruma en Riechedly Bazoer ook de nodige Nederlanders onder contract staan. In het tweede speelweekend speelt Dortmund thuis tegen het Hertha BSC van Karim Rekik.

De Bundesliga start op 18 augustus en Bayern mag het seizoen aftrappen. Dat doet de Rekordmeister met een thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen. Bayern speelt in het tweede speelweekend een uitwedstrijd tegen Werder Bremen. Met Schalke 04-RB Leipzig, 1899 Hoffenheim-Werder Bremen en Borussia Mönchengladbach-1.FC Köln staan er meerdere leuke wedstrijden op het menu in de eerste speelronde.

Interessant is natuurlijk het antwoord op de vraag wanneer Dortmund en Bayern tegen elkaar spelen. Dat gebeurt in de elfde en 28ste speelronde. Tussen 3 en 5 november speelt Dortmund thuis tegen Bayern, tussen 31 maart en 2 april zullen de rollen omgedraaid zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen