Weinig verrassingen in opstellingen Portugal en Chili

28 juni 2017, 19:34

De eerste halve finale op de Confederations Cup is die tussen Portugal en Chili. In de opstellingen geen grote verrassingen. Zowel de Portugese bondscoach Fernando Santos als de Chileense bondscoach Juan Antonio Pizzi kiest voor de vertrouwde namen.

Santos gaf tegen Nieuw-Zeeland (4-0 winst) nog diverse spelers rust, maar kiest tegen Chili weer grotendeels dezelfde namen als die ook tegen Rusland op het veld stonden. Alleen in de verdedigingen enkele wijzigingen. Zo spelen José Fonte en Eliseu in plaats van Raphael Guerreiro en Pepe. Eliseu stond tegen Nieuw-Zeeland al wel in de basis. 

Ook bij Chili kregen in de laatste groepswedstrijd, tegen Australië, diverse reserves de kans, maar in de halve finale kiest Pizzi weer voor zijn vertrouwde basiself. Tien namen zijn hetzelfde als die tegen Duitsland in het veld stonden. Alleen doelman Johnny Herrera moet zijn basisplaats afstaan aan Claudio Bravo, die tegen Australië eveneens onder de lat stond.

Opstellingen

Portugal: Rui Patricio; Cedric, Fonte, Alves, Eliseu; Carvalho, Adrien Silva, Gomes; Bernardo Silva; Andre Silva en Ronaldo

Chili: Bravo, Isla, Jara, Medel, Beausejour, Hernandez, Díaz, Aranguiz, Vidal, Vargas en Sanchez

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen