Cultheld Rutjes verlengt verbintenis bij Roda JC

28 juni 2017, 14:53

Nathan Rutjes is volgend seizoen weer in het shirt van Roda JC te bewonderen. De club uit Kerkrade maakt officieel bekend dat de 33-jarige verdediger annex middenvelder zijn contract met één seizoen verlengd heeft.

Rutjes kwam in 2014 over van MVV Maastricht en had weinig tijd nodig om een onuitwisbare indruk achter te laten bij Roda JC, waar de middenvelder naast zijn prestaties op de velden ook buiten de lijnen nadrukkelijk aanwezig is. Met zijn maatschappelijke activiteiten en spraakmakende media-optredens is de man met de mat uitgegroeid tot een zeer populaire speler. Mede daarom is al met de Rutjes afgesproken dat hij na zijn actieve spelerscarrière op fulltime basis verbonden zal blijven aan Roda JC.

"Rutjes is een typische Roda JC- speler: hard werken, mouwen opstropen en nooit opgeven", zegt technisch directeur Harm van Veldhoven op de clubwebsite over de cultheld. "Samen met de ervaring en het enthousiasme dat hij met zich mee brengt is hij een belangrijke speler voor de groep. Mooi dat hij ook komend seizoen de kleuren van Roda JC verdedigt."

Rutjes kwam tot dusver tot 54 optredens in de hoofdmacht van Roda JC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen