Jong Duitsland ten koste van Jong Engeland naar eindstrijd

27 juni 2017, 20:49   Bijgewerkt: 27 juni 2017, 23:52

Jong Duitsland is het eerste team dat zich finalist mag noemen op het EK Onder-21 jaar. Het team ging in een spannende halve eindstrijd gelijk op met Jong Engeland, maar nam de strafschoppen beter (2-2, 5-4). Nathan Redmond was de pechvogel bij de Engelsen, door de vijfde strafschop te missen.

Engeland kwam in de halve finale na 35 minuten op achterstand door een goal van Davie Selke, maar herstelde zich daarna uitstekend. Kort voor rust trok Demarai Gray namelijk de stand gelijk en kort na de doelwissel kwamen The Three Lions zelfs op voorsprong door Tammy Abraham. Felix Platte zorgde namens Duitsland twintig minuten voor tijd voor de 2-2 en vervolgens werd er niet meer gescoord.

Daardoor moest een penaltyserie de beslissing brengen. Oud-Vitesse-speler Lewis Baker troef nog doel namens Engeland, maar dat mocht niet baten. Southampton-aanvaller Nathan Redmond miste de vijfde strafschop en daardoor mag Duitsland Onder-21 zich op gaan maken voor de finale. Die ploeg treft de winnaar van het duel tussen Italië en Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen