Italianen kibbelen met Slowakije: Di Biagio hoopt op schorsing

27 juni 2017, 11:19

Op het EK onder 21 jaar wordt met modder gegooid. Slowakije betichtte Italië en Duitsland van een akkoordje waardoor beide grootmachten in de halve finale staan, en de Slowaken niet. Luigi Di Biagio is echter niet gediend van de uitlatingen van Pavel Hapal, de bondscoach van Jong Slowakije. De Italiaan pleit voor een schorsing van zijn collega.

Italië won het laatste pouleduel zaterdag met 1-0. Voor de twee landen was dat voldoende. De Azzurri haalden als groepswinnaar de laatste vier, Die Mannschaft deed dat als beste nummer twee. Bij een Italiaanse of Duitse goal had Slowakije voor een stunt gezorgd. Hapal sprak van een schande.

"Dit is belachelijk. Er vielen zeven kaarten", counterde Di Biagio op een persconferentie in aanloop naar de halve finale van dinsdag. "Twee jaar geleden zaten wij in een vergelijkbare situatie, maar klaagden we ook niet. Het is duidelijk dat hij (Hapal, red.) de wedstrijd niet heeft gezien. Ik hoop dat de UEFA hem schorst, want hij bekleedt een voorbeeldfunctie. Zulke insinuaties maken mij boos en teleurgesteld."

Italië speelt dinsdagavond de kraker tegen titelfavoriet Spanje. Eerder op de avond treffen Duitsland en Engeland elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen