Veldwijk in beeld bij Vitesse: "Goed gesprek met Fraser"

26 juni 2017, 17:15

Vitesse is serieus bezig met Lars Veldwijk. De spits heeft al een gesprek gehad met de zoekende Arnhemmers. De bekerhouder nam al afscheid van Rick van Wolfswinkel en ook Yuning Zhang staat op het punt te vertrekken. De 25-jarige Veldwijk wordt door KV Kortrijk verhuurd aan Aalesunds FK uit Noorwegen.

"Tijdens het laatste interlandweekend (9 juni, red.) heb ik een goed gesprek gehad met Henk Fraser. Daar sprak veel vertrouwen uit", bekent Veldwijk tegenover FOX Sports. "Spelen voor Vitesse zie ik zeker zitten." Fraser gaf al aan dat hij twee nieuwe spitsen wil halen. Veldwijk zelf ziet een terugkeer naar de Eredivisie wel zitten.

In het verleden speelde hij voor Excelsior en PEC Zwolle. Voordeel van Vitesse is dat de Arnhemmers in de poulefase van de Europa League gaan spelen. "Maar ik vind het ook fijn om dichter bij mijn gezin te zijn", aldus Veldwijk, die in België een contract tot medio 2020 heeft. Door blessures en aanvaringen met de trainer is zijn verblijf bij Kortrijk geen succes.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen