ADO baalt van vertrek Malone, El Mahdioui ook weg

26 juni 2017, 13:58

ADO Den Haag heeft twee spelers uitgezwaaid. Dion Malone heeft zelf gekozen voor een vertrek en gaat aan de slag bij het Azerbeidzjaanse Qabala FK, terwijl Achraf El Mahdioui moest vertrekken bij de Haagse eredivisionist. Hij heeft inmiddels getekend bij het Slowaakse AS Trencin.

Dat Malone uit Den Haag vertrokken is, had ADO graag anders gezien. "Ik vind het erg jammer voor ADO Den Haag dat Dion zijn loopbaan bij Qabala gaat vervolgen. Dion is in vijf seizoenen van grote waarde geweest voor ADO Den Haag. Met name de afgelopen maanden heeft hij bewezen een van de steunpilaren van de ploeg te zijn", zegt manager voetbalzaken Jeffrey van As op het digitale thuis van de nummer elf van afgelopen eredivisieseizoen. Malone speelde 129 duels voor ADO, waarin hij vijfmaal trefzker was.

Al Mahdioui speelde slechts één seizoen bij ADO, dat hem in de zomer 2016 overnam van Ajax. Na dertien optredens in de Eredivisie, waarvan acht als basisspeler, gaat de middenvelder dus zijn geluk beproeven bij Trencin. "Achraf is onmiskenbaar een uitstekende speler, maar hij kon het afgelopen seizoen nooit volledig tot wasdom komen bij ADO Den Haag", aldus Van As. "Achraf kan zich bij Trencin verder ontwikkelen bij een mooie club die net als Qabala Europees voetbal speelt en regelmatig meedoet voor de prijzen. Wij willen ook Achraf bedanken voor het afgelopen seizoen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen