Buffel blijft ondanks avance Club Brugge bij KRC Genk

Buffel blijft ondanks avance Club Brugge bij KRC Genk

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 juni 2017 – Thomas Buffel heeft er een jaartje aan vastgeplakt bij Racing Genk. Club Brugge was in de markt voor de 36-jarige aanvaller, maar de oud-Feyenoorder heeft ervoor gekozen om voor zijn negende seizoen te gaan bij Genk.

Genk kwam de afgelopen acht jaar al tot 347 wedstrijden, 55 doelpunten en 71 assists bij Genk en blijft dus behouden voor de club. Toch sprak hij eerst wel af met de directie van Club Brugge. "In eerste instantie puur uit nieuwsgierigheid. Maar het aanbod was wel aanlokkelijk. Dus moest ik de pro's en de contra's tegen mekaar afwegen", aldus Buffel in Het Nieuwsblad. Uiteindelijk besloot hij dus bij Genk te blijven. "Ik word door de fans op handen gedragen. Dat ze een petitie hielden om me in Genk te houden, heeft me enorm geraakt."

Buffel was van 1999 en 2004 speler van Feyenoord, dat hem twee seizoenen aan Excelsior verhuurde. De 35-voudig international van België kwam via Glasgow Rangers en Cercle Brugge in Genk terecht.

Reacties

gerelateerd