Nieuw avontuur Dijks lonkt, Westermann richting Wenen

26 juni 2017, 09:02

Mitchell Dijks keert na zijn uitleenbeurt bij Norwich City terug bij Ajax, maar het is de vraag hoe lang de linksachter nog in Amsterdam zal blijven. De vleugelverdediger lijkt, met zijn contract tot medio 2018, te zinspelen op een nieuw buitenlands avontuur.

In gesprek met Voetbal International doet Dijks zijn verhaal. "Op dit moment weet ik niet waar mijn toekomst ligt, maar er spelen wel wat dingen op de achtergrond. Ik wacht wel af, maar ben klaar en topfit om scherp van start te gaan. Ik maak er geen geheim van dat de Engelse competitie me trekt, van beide kanten was het een top half jaar in Norwich", zegt Dijks, die zichzelf als persoon en als speler 'verrijkt' vindt bij de Championship-club. "Tijdens de laatste duels zong het hele stadion dat ik bij moest tekenen. Als ik dit nu zo vertel en eraan terugdenk, krijg ik gewoon weer kippenvel."

"Als we de Premier League hadden gehaald, was ik zeker gebleven, maar sportief was het nu ook voor mij een moment om verder te kijken. Ik heb in Engeland naam kunnen maken en merk dat ook uit de interesse", vertelt Dijks verder. Of hij nu bij Ajax blijft, is afwachten. "Ik zie nu wel wat er op mijn pad komt, maar geef elke dag alles. Fysiek en mentaal ben ik helemaal klaar voor een nieuw seizoen."

Westerman

Ondertussen stevent Heiko Westermann af op een vertrek bij Ajax. De Duitse routinier is op weg naar Austria Wien. In Oostenrijk verwacht men de komende dagen een akkoord tussen Ajax en de Oostenrijkse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen