PSV versterkt zich met Braziliaans talent Mauro Júnior

23 juni 2017, 19:54

PSV heeft het Braziliaanse talent Mauro Jaqueson Júnior Ferreira dos Santos gecontracteerd. Dat meldt de club vrijdag via de officiële kanalen. Hij tekent een contract tot medio 2022. De middenvelder annex aanvaller sluit in eerste instantie aan bij Jong PSV

De achttienjarige Mauro Júnior komt over van Desportivo Brasil en zal per 1 juli bij PSV gaan spelen. In de zomer van 2013 liep het talent al eens een snuffelstage in Eindhoven. De Braziliaanse jeugdinternational is blij met de stap naar Nederland. "PSV is een grote en beroemde club. Het is voor mij een droom die uitkomt om hier te mogen spelen. Ik heb veel spelers zien spelen, zoals Romário en Ronaldo. Nu ga ik hier zelf spelen, dat is een droom", zegt hij op de clubwebsite.

Marcel Brands zegt dat PSV Mauro Júnior al lange tijd op het oog had. Het mondeling akkoord was in februari al bereikt. "Hij heeft tijdens zijn stage een goede indruk achtergelaten. Sindsdien hebben we het contact warm gehouden. We moesten wachten tot hij achttien jaar werd, dat is hij in mei geworden. Vanaf dat moment hebben we alles in gang gezet", legt de technisch manager uit.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen