Officieel: Boëtius keert na twee seizoenen terug bij Feyenoord

23 juni 2017, 16:10   Bijgewerkt: 23 juni 2017, 16:20

Jean-Paul Boëtius keert na twee jaar weer terug bij Feyenoord. Dat bevestigt de Rotterdamse club vrijdagmiddag via de officiële kanalen. De linksbuiten komt over van FC Basel. Bij Feyenoord moet Boëtius de opvolger worden van de naar Istanbul Basaksehir vertrokken Eljero Elia.

Feyenoord laat weten dat er een principeovereenkomst is bereikt met FC Basel. Zodra de laatste formaliteiten zijn afgerond zal de 23-jarige Boëtius een contract ondertekenen dat hem voor drie jaar aan de Rotterdamse club bindt. "De komst van Jean-Paul wordt breed gedragen binnen de club. Het is natuurlijk een voordeel dat hij is opgegroeid bij Feyenoord en de club, de spelers en de trainer kent. Zijn kwaliteiten zijn bekend, terwijl Jean-Paul een leeftijd heeft waarop hij ook zeker nog nieuwe stappen kan maken", aldus technisch directeur Martin van Geel op de clubwebsite.

Boëtius vertrok in de zomer van 2015 naar FC Basel, dat twee miljoen euro voor hem betaalde aan Feyenoord. Een basiskracht werd hij echter nooit bij de Zwitserse club. De aanvaller werd het laatste half jaar uitgeleend aan RC Genk, maar die club besloot de optie tot koop niet te lichten. Bij Basel was Boëtius nog in het bezit van een contract tot medio 2019.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen