Ars wordt weer Superboer: "Ik kom voor doelpunten"

Ars wordt weer Superboer: "Ik kom voor doelpunten"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 juni 2017 – Sjoerd Ars keert terug bij De Graafschap. De 33-jarige spits wordt komend seizoen door De Superboeren gehuurd van Fortuna Sittard. De goaltjesdief hoeft alleen nog medisch gekeurd te worden in Doetinchem, zo is officieel wereldkundig gemaakt.

Met Ars heeft De Graafschap een heuse goalgetter aangetrokken, aangezien de geslepen spits in het verleden al 162 goals maakte in de Jupiler League. "Ik kom om doelpunten te maken. Fantastisch om terug te zijn op De Vijverberg, waar mijn profcarrière is begonnen. Daar hoop ik er komend seizoen nog heel wat aan toe te voegen", aldus Ars, die in het verleden al driemaal boven de twintig goals uitkwam in de Jupiler League. Bij De Graafschap, NEC en NAC Breda.

Technisch manager Peter Hofstede van De Graafschap hoopt dat Ars de erfenis van de naar PEC Zwolle vertrokken Piotr Parzyszek goed kan dragen. "Sjoerd heeft bewezen in de Eerste Divisie altijd garant te staan voor veel doelpunten. Daarnaast is hij het type spits dat wij graag zien bij De Graafschap", stelt Hofstede op de clubwebsite. De selectie van de Doetinchemmers is na de komst van Ars zo goed als rond. "We kijken nog wel naar een extra aanvallende versterking. We zijn blij dat we met een vrijwel complete groep aan de voorbereiding kunnen beginnen", stelt Hofstede.

Ars wordt dus gehuurd van Fortuna, dat met nog meer nieuws op de proppen kwam. De club uit Sittard heeft namelijk bekendgemaakt dat het aflopende contract van Jordie Briels (nog) niet verlengd wordt, vanwege sportieve gronden.

gerelateerd