MVV legt vier supporters stadionverbod op

22 juni 2017, 13:52

MVV heeft vier supporters een stadionverbod opgelegd omdat zij zich vorige maand misdroegen rond de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade in de finale van de play-offs promotie/degradatie. De club uit Maastricht is in samenwerking met de autoriteiten bezig nog meer daders te identificeren.

Supporters die het veld hebben betreden krijgen naast een stadionverbod een boete van 10.000 euro opgelegd. Ook bekijkt MVV of het mogelijk is om de daders aansprakelijk te stellen voor andere geleden schade. Er zijn momenteel zestien personen geïdentificeerd. Deze personen kunnen rekenen op een straf.

"MVV is een club van het volk", zegt algemeen directeur Paul Penders in een persbericht. "Raddraaiers en oproerkraaiers worden er in de dagelijkse samenleving ook uitgepikt. Als je je met MVV identificeert en een bezoek brengt aan Stadion de Geusselt moet je te allen tijde het gevoel hebben gastvrij te worden ontvangen en bovenal veilig te kunnen kijken naar een leuke pot voetbal. En iedereen is welkom! Maar wel volgens de normale huisregels."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen