ADO rondt komst Kuipers af: "Jong, maar wel ervaren"

21 juni 2017, 14:28

Nick Kuipers mag zich officieel speler van ADO Den Haag noemen. De 24-jarige verdediger heeft zijn transfervrije overstap van MVV Maastricht naar de nummer elf van het afgelopen eredivisieseizoen bezegeld.

Kuipers brak na het doorlopen van de jeugdopleiding door in de hoofdmacht van MVV, waarvoor hij sinds augustus 2010 tot 150 competitiewedstrijden en vier doelpunten kwam. Omdat het contract van de verdediger in Maastricht afliep, wilde ADO graag toeslaan. "We hebben hem enige tijd gevolgd en zijn er van overtuigd dat hij met zijn kwaliteiten iets kan toevoegen aan onze selectie", zegt Jeffrey van As, manager voetbalzaken bij ADO, op de clubwebsite. "Een rechtsbenige centrale verdediger met snelheid die ondanks zijn jonge leeftijd al de nodige ervaring heeft. Ook zijn persoonlijkheid past prima bij ADO Den Haag."

Kuipers kan niet wachten om het groen-gele shirt van ADO aan te trekken. "Als je voor zo'n club mag spelen moet je er volle bak voor gaan, ik heb er super veel zin in", aldus Kuipers, die dit seizoen bijna alles speelde bij MVV. De Limburgers wilden graag dat hij bij zou tekenen, maar hij besloot na het mislopen van promotie en zeven seizoenen in de A-selectie te hebben gezeten uit te kijken naar een nieuw avontuur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen