Qazaishvili lijkt op weg naar Amerika: "Zijn er als clubs al uit"

20 juni 2017, 22:37

Valeri Qazaishvili lijkt binnenkort te gaan vertrekken bij Vitesse. De middenvelder kan een contract tekenen bij San Jose Earthquakes. De Amerikanen en Vitesse zijn al tot overeenstemming gekomen en het is alleen nog wachten op een akkoord tussen speler en club.

Algemeen directeur Joost de Wit bevestigt aan Omroep Gelderland dat het echter nog een kwestie van formaliteiten lijkt te zijn. "Wij zijn er als clubs al met elkaar uit. Het is nu dus even afwachten, maar hij wil graag dus ik verwacht snel iets te horen. De technische staf heeft inderdaad besloten om Qazaishvili te laten gaan. En we kunnen nu natuurlijk ook nog een transfersom voor hem krijgen", zo laat hij weten.

Ook laat De Wit weten dat Vitesse zelf op de transfermarkt nog op zoek is naar een centrumspits en een rechtsback. "Er lopen veel lijntjes, maar we doen niets overhaast. We praten ook met Chelsea en dat zijn positieve discussies. Onze eerste belangrijke wedstrijd is pas op 5 augustus. Er is dus nog tijd en ook Europees beginnen we bijvoorbeeld later dan een club als FC Utrecht."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen