Oss haalt De Regt van Fortuna, Lammers tekent bij RKC

20 juni 2017, 18:59

FC Oss heeft zich versterkt met Ferry de Regt, zo meldt de club dinsdag via de officiële website. De verdediger komt over van Fortuna Sittard en zet zijn handtekening onder een contract dat hem voor twee jaar aan de club verbindt.

Algemeen directeur Peter Bijlevelds geeft aan dat de versterking met de hoogste prioriteit in ieder geval binnen is. Ook de 28-jarige De Regt zelf is blij met zijn nieuwe club. "Peter en Klaas Wels waren erg enthousiast tijdens de gevoerde gesprekken en spraken het vertrouwen in me uit. Dat gaf me zo'n goed gevoel dat ik voor deze club heb gekozen", zo laat hij weten.

Lammers

Ook RKC Waalwijk haalde dinsdag een verdediger binnen. Jan Lammers komt transfervrij over van De Graafschap. Hij tekent een contract voor twee seizoenen. "Jan had de keuze uit meerdere clubs, maar heeft heel bewust gekozen voor RKC Waalwijk. Met Jan halen we een echte winnaar in huis, die er alles aan gaat doen om zich hier verder te ontwikkelen op zijn positie", zegt Coördinator Voetbalzaken Ton Verkerk over de 22-jarige centrale verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen