Aanhang Vitesse niet blij met KNVB: "Willen 4000 kaarten"

20 juni 2017, 18:30

De supporters van Vitesse zijn niet zo te spreken over het feit dat de KNVB nog weinig informatie heeft gegeven over de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Dat duel vindt plaats op 5 augustus, maar hoeveel supporters de Arnhemmers mee mogen nemen is nog altijd onbekend.

Vanaf komend seizoen geldt dat de bekerwinnaar wordt gezien als de bezoekende ploeg. Landskampioen Feyenoord zal daarom worden aangemerkt als de gastheer op 5 augustus. De supportersvereniging van Vitesse vreest echter dat de Arnhemmers daardoor alleen het uitvak ter beschikking krijgen. "Wij willen duidelijkheid van de voetbalbond en willen ons recht om met voldoende Arnhemse supporters aanwezig te kunnen zijn", zo valt er te lezen in een statement.

De supportersvereniging hoopt meer kaarten dan slechts de 1200 voor het uitvak te krijgen. "Wij zijn het niet eens met het standpunt van de KNVB dat de clubs akkoord zijn gegaan met de regel dat voortaan de landskampioen gastheer is en de bekerkampioen genoegen moet nemen met het uitvak. Dat er nog steeds geen duidelijkheid is, vinden wij niet acceptabel. Wij claimen een reëel aantal kaarten van minimaal 4000 stuks voor onze supporters en de mogelijkheid om gezamenlijk deze wedstrijd vanuit één vak te beleven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen