Nederlandse avonturiers gaan naar Moldavië en Thailand

20 juni 2017, 10:58

Twee Nederlandse 'voetbalavonturiers' hebben een nieuwe club gevonden. Jeremy de Nooijer (foto) vertrekt naar FC Sheriff Tiraspol uit Moldavië. Delvin Pinheiro Frederico gaat naar het Thaise Buriram United.

Alleen de medische keuring scheidt De Nooijer (25) van een tweejarig contract bij Tiraspol. De middenvelder verliet het trainingskamp van Curaçao, waarmee de Zeeuw zich voorbereidt op de Carribean Cup en Gold Cup.

"De jongens wilden dat ik bleef. En sommige spelers zeiden dat ik naar een grotere competitie zou kunnen", vertelt de zoon van oud-spits Dennis tegen PZC. "Veel mensen zullen dit misschien een rare stap vinden. Dat komt dan vooral doordat ze de club en het niveau van de selectie niet kennen."

Pinheiro

De Nooijer speelde eerder voor Levski Sofia en Sparta. Ook Pinheiro (21) heeft een verleden bij Sparta, waar hij in de jeugdopleiding speelde. Via onder meer Kozakken Boys (Tweede Divisie) en HBS (Derde Divisie) komt de rechtsback terecht bij Buriram United, de grootste club van Thailand. De Rotterdammer tekent daar een contract voor 2,5 jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen