RKC Waalwijk
1 – 0
Sparta

Van Leeuwen haalt Lammers als trainer naar Esbjerg

Van Leeuwen haalt Lammers als trainer naar Esbjerg

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 juni 2017 – Ted van Leeuwen heeft John Lammers (53) naar Esbjerg fB gehaald. Lammers is daar als hoofdtrainer aangesteld en krijgt Gonzalo Garcia Garcia als assistent. Esbjerg komt na de degradatie van afgelopen seizoen uit op het tweede niveau van Denemarken. Bij de club werkt Van Leeuwen als technisch directeur.

Lammers is bij de Scandinaviërs de opvolger van Lars Lungi Sørensen, van wie Esbjerg afscheid nam. De 53-jarige Tilburger had de laatste jaren Jong Vitesse onder zijn hoede. Tevens was Lammers hoofd bij FC Eindhoven en Excelsior. Nooit eerder werkte hij in het buitenland.

"Lammers staat bekend om de ontwikkeling van jonge spelers", zegt Van Leeuwen op de website van Esbjerg. "Zijn belangrijkste taak is met Esbjerg terugkeren naar het hoogste niveau." De pas 33-jarige Garcia Garcia, die in het verleden onder meer uitkwam voor AGOVV, sc Heerenveen, FC Groningen en Heracles Almelo, gaat aan de slag als individueel trainer.

Reacties

gerelateerd