Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Twente weigert bod op Klich van serieus geïnteresseerd Leeds'

'Twente weigert bod op Klich van serieus geïnteresseerd Leeds'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

20 juni 2017 – FC Twente dreigt Mateusz Klich te verliezen aan Leeds United. De Engelse Championship-club gaat serieus werk maken van de 27-jarige middenvelder, die pas een jaar voor de Tukkers speelt.

Volgens TC/Tubantia is de kans groot dat de Pool Twente verlaat. De krant meldt dinsdagochtend dat Twente een bod van Leeds heeft ontvangen, maar deze heeft afgewezen. De Britten zouden terugkomen met een nieuw bod. Klich zelf ziet een transfer naar Engeland zitten.

Twente kan een transfersom voor Klich vragen. In Enschede heeft hij een contract tot medio 2019. Twente betaalde een jaar geleden een kleine vergoeding aan Kaiserslautern uit Duitsland. Klich kwam in het verleden ook uit voor PEC Zwolle, VfL Wolfsburg en Cracovia Kraków.

Het geïnteresseerde Leeds eindigde het afgelopen seizoen zevende in het Championship, het tweede niveau van Engeland. Daarmee greep de voormalig landskampioen net naast de play-offs voor promotie naar de Premier League. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd