Chili dankzij late treffers Vidal en Vargas langs Kameroen

18 juni 2017, 22:03

Chili heeft tijdens de Confederations Cup een late zege geboekt op Kameroen. Pas tien minuten voor tijd werd er gescoord en uiteindelijk wonnen de Zuid-Amerikanen met 0-2. De videoscheidsrechter speelde een grote rol bij het duel.

In de eerste helft waren de meeste kansen voor Chili. De ploeg van Juan Antonio Pizzi kwam sterk uit de startblokken, maar Kameroen scoorde als eerst. Michael Ngadeu kopte na twintig minuten raak, maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege een vermeende overtreding op Arturo Vidal. Ook Chili zag een treffer geannuleerd worden. Eduardo Vargas dacht de score te openen, maar de videoscheidsrechter oordeelde dat hij buitenspel stond.

Kameroen kwam na de rust beter uit de kleedkamers waarop bondscoach Pizzi besloot om de niet fitte Alexis Sánchez toch in te brengen. Dat bleek een goede beslissing. Met nog ongeveer tien minuten te gaan gaf hij de voorzet op Vidal, die vervolgens de score opende.

Het werd ook nog 0-2 voor Chili, al was daar ook veel om te doen. De scheidsrechter keurde het doelpunt van Vargas eerst af, maar de videoarbiter bepaalde dat de goal toch toegekend moest worden. Door de zege gaat Chili aan kop in groep B. Australië en Duitsland spelen maandag nog tegen elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen