Assistent-trainer zwaait per direct af bij onrustig Sunderland

Assistent-trainer zwaait per direct af bij onrustig Sunderland

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 juni 2017 – Het is momenteel allesbehalve rustig bij Sunderland. De naar het Championship gedegradeerde club zag trainer David Moyes onlangs al vertrekken en neemt nu ook per direct afscheid van assistent-coach Paul Bracewell. Dat maakt de club bekend op de eigen website.

Onder Dick Advocaat werd Bracewell, die daarvoor al andere functies bekleedde bij de club, doorgeschoven als assistent bij het eerste elftal. Nu vertrekt de oefenmeester per direct, al maakt Sunderland de reden van het afscheid niet bekend. "Wij bedanken Paul voor zijn harde werk en toewijding gedurende zijn jaren bij ons. We wensen hem het beste voor de toekomst", valt te lezen in het statement."

Overigens is het nog altijd niet duidelijk welke coach er komend seizoen voor de groep zal staan bij Sunderland. Reden daarvoor is de onzekerheid over een mogelijke overname van de club, zo liet Sunderland vrijdag al weten.

Reacties

gerelateerd