Oostende lovend over Zivkovic: "Veel clubs hadden interesse"

16 juni 2017, 19:58

Bij KV Oostende zijn ze zeer blij dat Richairo Zivkovic ervoor heeft gekozen om Ajax te verlaten voor een Belgisch avontuur. De 20-jarige spits tekende vrijdag een contract voor vier jaar. Volgens Oostende waren er veel meer kapers op de kust.

Bij Ajax, waar hij nog een contract tot medio 2019 had, was er weinig perspectief voor Zivkovic. Bij Oostende moet de spits de opvolger worden van de vertrokken Nany Landry Dimata. Technisch directeur Luc Devroe heeft er in ieder geval alle vertrouwen in. "Het betekent toch wel heel wat dat een jongen met dergelijk talent voor KV Oostende kiest. Veel andere clubs hadden immers interesse in Zivkovic", zegt hij op de clubwebsite.

Devroe stelt dat Zivkovic wel een ander type spits is dan Dimata, maar noemt de jonge leeftijd van de Nederlander een voordeel. "Hij heeft nog een enorme ontwikkelingsmarge, ook al is hij nu al zeer trefzeker. Elke eredivisieclub had er schrik van, maar nu zal hij zich in België opnieuw moeten bewijzen. Daar heb ik evenwel alle vertrouwen in", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen