Tevez aast op terugkeer: "Mis iedereen bij Boca Juniors"

16 juni 2017, 16:55

Carlos Tevez maakte afgelopen zomer een transfer naar het Chinese Shanghai Shenhua. De Argentijn lijkt het echter weer gezien te hebben in China en hoopt snel terug te kunnen keren naar zijn thuisland. Hij is nog in het bezit van een contract tot medio 2018.

Tevez werd voor tien miljoen euro gehaald door Shanghai Shenhua en kwam met grote verwachtingen binnen. Die weet hij tot nu toe echter niet waar te maken. De aanvaller kwam tot slechts zes competitiewedstrijden waarin hij eenmaal trefzeker was. Shenhua strijdt tegen degradatie in de Chinese Super League en erg gelukkig is Tevez niet. "Wat ik na dit jaar ga doen weet ik nog niet. Maar ik mis mijn oude buurt, mijn vrienden en iedereen bij Boca Juniors", zegt hij tegen het Argentijnse Tyc Sports.

Afgelopen zomer verliet Tevez Boca Juniors om in China te best betaalde voetballer ter wereld te worden. "Met dat bod was het moeilijk om nee te zeggen. Maar ik vond het een heel lastig besluit. Mijn dochter vroeg me ook om hier te blijven", aldus de 33-jarige spits.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen