Serero van Ajax naar Vitesse: "Tijd voor een nieuwe club"

14 juni 2017, 14:40

Thulani Serero is officieel speler van Vitesse. De middenvelder heeft in Arnhem een driejarig contract getekend. Met de komst van de Ajacied kan de bekerhouder een naam wegstrepen. "Serero stond al snel op ons lijstje als versterking van het middenveld."

De 27-jarige Serero komt transfervrij over van Ajax, waar hij al een tijd niet meer in de plannen voorkwam. Vitesse is blij met het vastleggen van de Zuid-Afrikaan.  "Hij is een speler met lef en beschikt zowel over controlerend als voetballend vermogen", zegt technisch directeur Mo Allach op de website van Vitesse. "Daarnaast kan hij op meerdere posities op het middenveld uit de voeten. Het persoonlijke gesprek met Thulani was erg goed bevallen en waaruit bleek dat hij met groot vertrouwen de concurrentie bij Vitesse aan wil gaan. Gezien zijn ervaring, leeftijd en transfervrije status een belangrijke versterking voor ons."

Serero: "Na een goede periode bij Ajax waarin ik veel heb gespeeld, volgde een teleurstellende tijd waar ik niet de speler was die wekelijks in de basis te vinden was. Nu mijn contract in Amsterdam eindigt, is het tijd voor een nieuwe club. Vitesse ken ik als een goed voetballende ploeg en afgelopen jaar heb ik ze de beker zien winnen. Ik heb het idee dat mijn kwaliteiten prima passen bij de speelwijze van Vitesse. En spelen in de Europa League is ook voor mij een mooie uitdaging."

Vitesse legde eerder Thomas Bruns vast. Hij komt over van Heracles Almelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen