Feyenoord gunt Elia transfer: "Wij hebben doelen bereikt"

13 juni 2017, 17:50

Feyenoord gunt Eljero Elia zijn transfer naar Istanbul Basksehir. Bij zijn komst naar Rotterdam van twee jaar geleden bespraken beide partijen een eventuele vervolgstap. Na het winnen van de beker en de landstitel met Feyenoord wilde de aanvaller weer verder kijken.

De transfer werd dinsdag afgerond en vervolgt Elia zijn carrière in Turkije. Feyenoord nam hem twee jaar geleden transfervrij over van het Duitse Werder Bremen. "Eljero is twee jaar geleden met een duidelijk doel naar De Kuip gekomen", licht technisch directeur Martin van Geel toe op de website van de landskampioen. "Hij heeft destijds fors ingeleverd om hier te kunnen spelen, waarbij we vooraf hebben besproken hoe hij vanuit Feyenoord op termijn een vervolgstap zou kunnen maken."

In beide seizoenen was Elia succesvol met Feyenoord. "Met de winst van de KNVB Beker in 2016 en de landstitel in het afgelopen seizoen hebben wij onze doelen bereikt, waarmee hij de tijd rijp acht voor een volgende stap. Zowel Feyenoord als Eljero kan terugkijken op een heel mooie samenwerking in de afgelopen twee jaar. We wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club."

Lees ook: Elia tekent voor drie seizoenen bij Istanbul Basaksehir

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen