'Pay Per Point' slaat aan bij Den Bosch, Ajax al uitverkocht

'Pay Per Point' slaat aan bij Den Bosch, Ajax al uitverkocht

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

12 juni 2017 – In de zomerstop is het altijd interessant om het aantal verkochte seizoenkaarten per club te volgen. Bij FC Den Bosch is het deze zomer extra boeiend, omdat de Brabanders onlangs een uniek concept introduceerden. Met het model 'Pay Per Point' is het bedrag dat de supporters betalen afhankelijk van de resultaten van Den Bosch. Het systeem slaat aan bij de fans, zo meldt Den Bosch.

Bij het unieke concept van Den Bosch betaalt een fan slechts 25 euro voor een seizoenkaart en komt daar na een thuiswedstrijd steeds 10 euro (winst), 5 euro (gelijkspel) of niets (nederlaag) bij. De helft van de variabele bedragen wordt gestort op de rekeningen van de jeugdopleiding en de FC Den Bosch Foundation. De club meldt dat het aantal van dit soort verkochte seizoenkaarten al 700 bedraagt. De Brabanders zien dat de club ook weer meer gaat leven in de regio. "Oude liefde roest niet. We varen een nieuwe koers, hebben de weg naar boven nadrukkelijk verder ingezet en willen ons publiek verrassen met vernieuwende initiatieven. Dat het concept Pay Per Point zo positief wordt ontvangen sterkt ons om op deze voet verder te gaan", zegt Jan-Hein Schouten, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Ajax
Ajax laat op haar beurt weten dat alle beschikbare seizoenkaarten al uitverkocht zijn. Losse kaarten zijn vanaf 10 juli te krijgen, aldus de Amsterdamse topclub.

Reacties

gerelateerd